Carola Kraai

De Amsterdamse zangeres en entertainster ‘Carola Kraai’ is een talent in opkomst. Ze is op weg om een fenomeen te worden in de Hollandse muziekwereld. Met haar krachtige stem, meeslepende muziek en energieke optredens weet zij iedereen voor zich te winnen. Haar opvallende uiterlijk en schelle stem schudden het publiek wakker, waarna iedereen ‘ons Carool’ onvermijdelijk in zijn hart sluit. Carola is gedurfd, brutaal en gevat.

Carola is een graag geziene zangeres op smartlappenfestivals, maar ook voor privéfeestjes draait zij haar hand niet om. Je handen uit de mouwen steken is Carola überhaupt niet vreemd. Vroeger stond zij op de Albert Cuyp om haar vis aan de man te slijten en later was zij shopmanager in een grote textielwinkel. Omdat het assortiment op een gegeven moment alleen nog maar uit tijgerleggings en panterprint topjes bestond, volgde er gedwongen ontslag. Heel jammer, want Carola is van mening dat er in iedere Hollandse vrouw een wild beest schuilt, en naar eigen zeggen ‘mag dit best vaker tot uiting worden gebracht’.

“Is ze niet om in te lijsten?”

Na dit ontslag volgde er een periode van bezinning. Carola besefte dat zij de wereld een boodschap te vertellen heeft en ging aan het schrijven. Het nummer: ‘Mijn hart is overal’ gaat over dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt, als je hart op de juiste plek zit dan zit je goed.

Hoewel het zingen en entertainen altijd op nummer één zullen staan, bouwt Carola  intussen ook hard verder aan de uitbreiding van haar imperium. Haar neven en nichten spelen hierbij een belangrijke rol, en het is de hechte familieband die Carola zo aantrekt binnen het entertainmentbedrijf. Bij elkaar genomen bemannen zij twee oliebollenkramen die ieder hun eigen uitstraling en eigen bakcapaciteit hebben, één botsautoattractie en één nostalgische carrousel. De hele zomer toeren ze rond van kermis naar braderie naar festival.

Levensmotto Carola:
Lol hebben in het zingen, mensen gelukkig maken en het Hollandse levenslied dichter bij de mensen brengen zijn de levensdoelen van Carola. Deze spontane vrouw staat met een glimlach in het leven en hoopt dat zij haar geluk op iedereen over kan brengen. Haar boodschap luidt dan ook: ‘Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’.

Meer Carola, surf naar www.carolakraai.nl