Lid worden

Met veel inzet en enthousiasme organiseert het bestuur van de Oranjevereniging Groenekan elk jaar weer activiteiten voor de dorpsbewoners op Koningsdag.

De vereniging heeft momenteel zo’n 280 leden. Van de leden vragen we een jaarlijkse bijdrage van € 12,50 per gezin (meer mag natuurlijk ook). Bedrijven worden gevraagd te adverteren in het programmaboek, te sponsoren of te doneren. Zo proberen we genoeg geld te verzamelen om er leuke dingen van te organiseren.

“Dus… met jouw contributie zorg je er ook voor dat jij, je kinderen of kleinkinderen een plezierige en feestelijke dag hebben”

Lid worden

Het lidmaatschap voor de Oranjevereniging bedraagt € 12,50 per jaar. Als je ons machtigt om automatisch te incasseren, bedraagt de jaarlijkse bijdrage € 10,00 per jaar. Vul onderstaand inschrijfformulier in en meld je aan. Je ontvangt dan een bevestiging per e-mail met betaalinformatie. Je kunt ook het inschrijfformulier, met een machtiging voor automatische incasso, downloaden en deze ingevuld per post versturen naar – of in de bus stoppen bij de penningmeester van de Oranjevereniging Groenekan, Oranjelaan 13, 3737 AS te Groenekan.

Inschrijfformulier met machtiging