Little Sister

Dit jaar wordt het Koningsbal weer eens lekker opgeluisterd door ‘Little Sister’. Little Sister is een Nederlandse feestband met als doelstelling om van ieder feest een onvergetelijke ervaring te maken!!! Het opzwepende samenspel tussen zanger en zangeres, een spetterende en vermakelijke blazerssectie, vele showelementen en gadgets, en met name het plezier dat de band heeft en uitstraalt onderscheiden Little Sister van elke andere professionele feestband. Bovendien zorgt de interactie met het publiek en een feestrepertoire met uitsluitend bekende hits ervoor dat het dak eraf gaat tot en met de allerlaatste seconde.

Little Sister speelt al meer dan twintig jaar in binnen- en buitenland. Zo speelde de band op speciaal verzoek in Moskou en won Little Sister de publieksprijs in een bekende landelijke coverbandwedstrijd. Zo zijn er de terugkerende optredens op één van de hoofdpodia van de Nijmeegse vierdaagse en bij het grootste outdoor studenten volleybaltoernooi van Europa. Ook was Little Sister de hoofdact met Koninginnenacht in Den Bosch, op de vooravond van Koninklijk bezoek!

Het doet er niet toe om wat voor een feest het gaat, Little Sister zorgt voor de ‘finishing touch’ en geeft je die onvergetelijke ervaring waar je altijd al van droomde. Een bewezen succesformule die gebaseerd is op het plezier in het maken van muziek en het entertainen van feestend publiek!

Ruizzz covert liedjes van o.a. Doe maar, Andre Hazes, Blöf, Boudewijn de Groot , De Dijk , De Poema’s , De Scene , Frank Boeijen , Guus Meeuwis , Het goede doel , Marco Borsato , Raymond van het Groenewoud, Acda en de Munnik en nog veel meer. Daarnaast zullen ze ook het smartlappenfestival wederom met muzikale passie ondersteunen.

Bandleden:
Melynda – zang
Willem – zang
Hans – zang / toetsen
Eric – drums
Kees – gitaar
Paul – gitaar
Freek – trompet
Ellen – saxofoon
Dennis

Meer weten over Little Sister? Surf dan naar: www.littlesister.com