Obstacle Run

Speciaal voor alle Groenekanners, jong & oud, organiseren wij dit jaar een Obstacle Run. Deze start om 14.00 uur in de tuin van Huize Voordaan.

Wedstrijd

Een speciale commissie, onder de bevlogen leiding van Jos & Pauline, heeft een spectaculair parcours met obstakels uitgezet. Dit parcours wordt het toneel voor een wedstrijd waar snelheid, inzicht en teamspirit hand-in-hand gaan. En waar je niet bang moet zijn voor een beetje blubber of een spatje water. De deelnemers zullen in gemengde teams (M/V, jong & oud) van 5 personen strijden om mooie prijzen en eeuwige roem.

Impressie 2017

 Het parcours

 Teams

De Obstacle Run wordt gespeeld met maximaal 10 gemengde teams (M/V, jong & oud) met 5 deelnemers. De teams mogen een aparte teamcaptain hebben die het team begeleidt en aanmoedigt. Alle teamleden moeten minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma B.

Reglement

Voorafgaand aan de wedstrijd vindt er een ‘briefing’ plaats waarin de spelregels worden uiteengezet.

“Zwemdiploma B verplicht en deelname geschiedt geheel op eigen risico!”

Deelname

Een team inschrijven kan met het inschrijfformulier, op 26 april in de feesttent of op 27 april tot 11.15 uur bij de wedstrijdtafel, van het ringsteken in de Vijverlaan. Voor de inschrijvingen geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Dus vol is vol!