Obstacle Run

Speciaal voor alle Groenekanners, jong & oud, organiseren wij ook dit jaar weer de spectaculaire Obstacle Run. Deze start om 14.00 uur in de tuin van Huize Voordaan.

Wedstrijd

Een speciale commissie, onder de bevlogen leiding van Pauline & Boudewijn, heeft een spectaculair parcours met obstakels uitgezet. Dit parcours wordt het toneel voor een wedstrijd waar snelheid, inzicht en teamspirit hand-in-hand gaan. En je niet bang moet zijn voor een beetje modder of een spatje water. Dit jaar hebben 2 categorieën:

  • Gemengde teams (Jong & oud)
  • Professionals (teams vanaf 13 jaar en ouder)

De teams, van maximaal 7 personen, strijden om mooie prijzen en eeuwige roem!

“De hoofdprijs is dit jaar: met je hele team naar Jumpsquare!”

Impressie Obstacle Run

 Het parcours

 Teams

Voor de Obstacle Run kunnen een beperkt aantal teams deelnemen van maximaal 7 personen, dus geef je snel op! De teams mogen een aparte teamcaptain hebben die het team begeleidt en aanmoedigt. Alle teamleden moeten minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma B.

Reglement

Voorafgaand aan de wedstrijd vindt er een ‘briefing’ plaats waarin de spelregels worden uitgelegd door onze voorzitter.

“Zwemdiploma B verplicht en deelname geschiedt geheel op eigen risico!”

Deelname

Inschrijven kan met het inschrijfformulier, op 26 april in de feesttent of op 27 april tot 11.15 uur bij de wedstrijdtafel, van het ringsteken in de Vijverlaan. Voor de inschrijvingen geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Dus vol is vol!