Polo & Picknick

Op Koningsdag, donderdag 27 april, nodigt Polo Club Midden-Nederland je uit voor de inmiddels tiende editie van de jaarlijkse polo-demonstratie & picknick die het begin van het poloseizoen inluidt.

“Polo is een fascinerende sport. Een soort ijshockey te paard. Het vergt behendigheid en wordt gespeeld met hoge snelheden. De teams bestaan uit jong en oud, man en vrouw gemengd. Het poloseizoen begint in mei en duurt tot eind september. Op Koningsdag wordt dit spel aan Groenekan getoond. Tussen de wedstrijden door worden de toeschouwers geacht het veld op te gaan voor de ‘treading in’: de publiekstaak waarbij losgeraakte pollen weer in de grasmat worden getrapt. Voor wie nog niets van polo weet is er een speaker die uitleg geeft bij de actie op het veld.”

Toegang

De toegang is gratis. Families en kinderen zijn van harte welkom. Honden mogen mee mits aangelijnd en neem een P-zakje mee. Het terrein aan de Groenekanseweg 121-129 (tegenover restaurant ‘Naast de buren’) is toegankelijk vanaf 12.00 uur tot 14.00 uur. Vanwege de beperkte parkeerruimte verzoeken wij je om met de fiets te komen.

Demonstratiewedstrijd

De wedstrijd duurt van 13.00 uur tot 14.00 uur en je wordt uitgenodigd om je eigen picknick mee te nemen. Hoeden en hoge hakken zijn niet nodig. De sfeer is ontspannen en toegankelijk.

Meer weten over Polo Club Midden-Nederland? surf dan naar: www.poloclubmiddennederland.com